Over mij

Tijdens mijn opleiding vond ik het altijd heerlijk om portret, model en stilleven te tekenen en schilderen. Later ontbrak de tijd door mijn werk. Vanaf 1972 werkte ik als werktekenaar en vormgever bij verschillende reclamebureaus.In 1984 ben ik als zelfstandig grafisch vormgever aan de slag gegaan. Ik hield me bezig met het ontwerpen en vormgeven van advertenties, brochures, magazines, huisstijlen, logo’s, jaarverslagen, boeken, enz. enz. Daarnaast maakte ik product-illustraties, cartoons en artist-impressions.

In 2014 ben ik gestopt met de studio. Sindsdien houd ik me bezig met het vrije tekenen en schilderen. Ik schilder met olie- en acrylverf. In de zomer zoek ik een mooi plekje in de natuur voor het maken van een aquarel.

Een stukje van onze tuin. Aquarel
Een stukje van onze tuin. Aquarel 2018.

Ik fotografeer ook graag. Samen met mijn man Hans ga ik geregeld de natuur in met de camera. Onze vakanties brengen we bij voorkeur door in natuurgebieden.

Door mijn grafische achtergrond zoek ik vaak naar contrasten en lijnen. Ik fotografeer dan onderwerpen waar ik deze elementen in kan vinden.

branches composition
Branches composition